curierat rapid Urgent Cargus Oradea Str. Tudor Vladimirescu

Cargus si Urgent Curier si-au unit fortele incepand cu data de 1 iulie 2014, pentru a oferi cele mai performante servicii si produse clientilor lor. Societatea va ofera servicii de curierat rapid local si national, precum si curierat international.

Adresa
punct
lucru:
Str. Tudor
Vladimirescu,
nr. 24, ap. 7,
Oradea,
Judetul
Bihor
 Telefon:
021-9282
 Fax:
021-351.02.00
 e-mail:
 Pagina web:

ORAR:
Luni: 09.00 - 13.00 si 13.30 - 17.00
Marti: 09.00 - 13.00 si 13.30 - 17.00
Miercuri: 09.00 - 13.00 si 13.30 - 17.00
Joi: 09.00 - 13.00 si 13.30 - 17.00
Vineri: 09.00 - 13.00 si 13.30 - 17.00
Sambata: inchis

Duminica: inchis

• CALCUL TARIFE EXPEDIERI •
Urgent Cargus vine in ajutorul dvs. cu un calculator
de preturi pentru fiecare tip de expediere.
Pentru calculul costului, CLICK AICI !

16 comentarii:

 1. Firma Urgent Cargus este cea mai neseriasă firmă de curierat ,îs bat joc de clienţi,nu recomand pentru nimeni.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da așa este cea mai neserioasa firma de curierat nici Io nu recomand pentru nimeni mai c plătești transport nici nu livrează coletul

   Ștergere
 2. Firma Urgent Cargus este cea mai neseriasă firmă de curierat ,îs bat joc de clienţi,nu recomand pentru nimeni.

  RăspundețiȘtergere
 3. Mai idiotilor raspundeti cand sunteti sunati.

  RăspundețiȘtergere
 4. sunteti zeroooooo ZEROOO ... Am lasat telefonul sa mearga 59 de min si ghici ce ??dupa o ora se inchide ... nu stiti unde va sunt soferii , care pe ce zona ii ...si tot asa ... zero zerooo

  RăspundețiȘtergere
 5. Sa va fie rusine, firma de rahat ,cu soferi mincinosi de unde ati luat soferi de pe maidan .trimet sms dimineata ca livreaza coletul vorbesc cu soferul la tel la ora 16 si imi promite ca imi duce coletul pana la ora 18 ,il sun la ora 20 si telefonul inchis .si soferul duce coletul din nou in depozit la oradea coletu meu a ajuns la oradea la data de 22.11.2016 8:51 si mi la livrat acasa 24.11.2016 in jur la ora 20 ,cand a venit cu coletele nici macar sa isi ceara scuze in numele firmei ca m-ia tinut coletele 3 zile in oradea la 50 km de mine ...dar cei din bucuresti a ajuns cu coletele in 10 ore la oradea ,rusine 4 zile de la bucuresti ajungea in capatul celalalt de ocean .

  RăspundețiȘtergere
 6. Cei mai neseriosi. De o saptamana astept sa imi ajunga coletu, de cate ori sun imi zic astazi, astazi.. primesc mesaj in fiecare zi ca azi timp de o saptamana. Isi bat joc in ultimu hal de toti.

  RăspundețiȘtergere
 7. De ce nu scrieti numarul de telefon al punctului de lucru din Oradea? De ce va bateti joc de clienti? Sunteti cea mai proasta firma de curierat.

  RăspundețiȘtergere
 8. nesimtire! nu ave-ti nr. de telefon direct la punctul din ORADEA ne tine- la telefon o jumatate de ora si nu raspundeti.

  RăspundețiȘtergere
 9. neseriosi niic nu stiu cva o firmna ca emag sa lucre cu astea



  RăspundețiȘtergere
 10. O firma de toata jena.curieri fara unpic de rusine.ii suni iti spune ca intr-o ajunge la adresa suni peste o ora jumate sa ii intrebi cand ajung si iti raspunde ASA SI CE DACA NU am ajuns.Nesimtit firma neserioasa.Nu recomand la nimeni firma lor

  RăspundețiȘtergere
 11. Firma urgeb=nt cargus ar trebui desfiintata deoarece este o firma und3e lucreaza doar idioti. Astazi am fost anuntata ca voi primi coletul de la Emag dar curieruk are telefonul inchis ,nu s epaote comunica cu acesta. In acest caz de ce mai au curierii Cargus telefoane?

  RăspundețiȘtergere
 12. Nu pun etichete, dar la aceasta firma birocratia se alatura cu lipsa de experienta (nu vreau sa jignesc, din acest motiv ma exprim cat pot de elegant!)si rezulta situatii absurde. Unei firme din Bucuresti i-am solicitat sa-mi trimita un colet cu o alta firma de curierat. Din neglijenta cei de la firma au inregistrat coletul cu numarul AWB al firmei de curierat cerute de mine, dar au predat coletul curierului Urgent Cargus. Probabil cu acesta ocazie au dat numar de transport AWB format din 9 cifre specific acesteia din urma. Anterior numarul era format din mai multe cifre, pe care l-au pastrat (!?!)Coletul a ajuns in Oradea, nu a fost livrat sambata desi s-a platit acest serviciu de expeditor, dar au apreciat ca fiind doua numere AWB trebuie sa astepte sosirea celui de-al doilea colet, urmand ca la sosirea acestuia sa le livreze pe amandoua. Al "doilea colet" intuit de un "meserias" era de fapt numarul AWB al altei firme de curierat, inregistrat doar la expeditor, nepredat curierului firmei respective, iar acel "colet" nu avea sa vina niciodata. Unde s-a pomenit ca o firma de curierat sa predea altei firme de curierat un colet pentru destinatarul unui alt colet al Urgent Curier? Ca atare livrarea coletului se efectua ...niciodata!!! Le-am trimis un e-mail si le-am explicat situatia creata. Nu s-au deranjat sa raspunda! INCALIFICABIL!!! Va rog sa ma credeti ca am multe cuvinte "tandre" pentru firma, dar ma abtin pentru ca: "De unde nu-i, nici Dumnezeu ne cere!"

  RăspundețiȘtergere
 13. FIRMA URGENT CARGUS SAU CUM SE NUMESC ASTEA, CARE NICI LEGATURA NU ARE CU CURIERAT MAI ALES DE URGENT NICI VORBA. A 3-A ZI ASTEPT UN COLET TELEFOANE MINCIUNI NERVI. NU RECOMAND !!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 14. Am trimis un mesaj ieri! Nu a fost publicat pentru ca nu a fost aprobat?!! Atitudinea Dvs. explica pe deplin calitatea serviciilor si comportamentul sfidator al personalului Urgent Cargus!

  RăspundețiȘtergere

 
Statistici T5 Real Web director web Certificat Web Anunturi gratuite - Roportal Bloguri, Bloggeri si Cititori