curierat rapid Urgent Cargus Ploiesti Str. Targovistei

Cargus si Urgent Curier si-au unit fortele incepand cu data de 1 iulie 2014, pentru a oferi cele mai performante servicii si produse clientilor lor. Societatea va ofera servicii de curierat rapid local si national, precum si curierat international.

• Adresa
punct
lucru:
Str.
Targovistei,
nr. 5,
Ploiesti,
Judetul
Prahova
 Telefon:
021-9282
 Fax:
021-351.02.00
 e-mail:
 Pagina web:

ORAR:
Luni: 08.00 - 20.00
Marti: 08.00 - 20.00
Miercuri: 08.00 - 20.00
Joi: 08.00 - 20.00
Vineri: 08.00 - 20.00
Sambata: 09.00 - 13.00
Duminica: inchis

• CALCUL TARIFE EXPEDIERI •
Urgent Cargus vine in ajutorul dvs. cu un calculator
de preturi pentru fiecare tip de expediere.
Pentru calculul costului, CLICK AICI !

11 comentarii:

 1. Cine a fost idiotul care a schimbat sistemul de contactare al sucursalelor din privincie introducind un singur call center ? Nu este posibil sa nu pot prinde un operator in timp de doua ore.Chiar nu va dati seama ca totul se face pe bani?

  RăspundețiȘtergere
 2. de 3 zile primesc mesaj ca o sa fiu contactata pentru a primi coletul.nici nu se sinchiseste soferul sa sune sau mai nou nici sa urce sa aduca coletul.

  RăspundețiȘtergere
 3. nu pot sa cred...astept sa-mi ajunga coletul de 4 zile..si degeaba..daca v-ati unit fortele...credeti-ma ca nu se vede!!eu cred ca voi nu aveti nevoie de bani si pe langa asta nu stiti sa va atrageti si sa respectati clientii

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu raspunde nimeni in departamentul relatii cu clientii niciodata!Faceti ceva ca este totala lipsa de profesionalism si başca extrem de enervant!
  Sa nu mai zic ca in mesajul inregistrat aveti un pleonasm cat casa"colaboram impreuna"...ma intreb cum este cand colaborati separat?!!...sau poate ca fix asta faceti!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Astept un colet de 2 zile iar pe statusul awb zice ca s-a intors in depozit. NU AM PRIMIT SMS asa cum scrie acolo! La call center astept de o ora!

  RăspundețiȘtergere
 6. bai idiotilor faceti-va dracu o centrala calumea daca vreti sa faceti bani, nu mai incurcati oamenii!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 7. 6 zile a durat sa ajunga un colet din Bucuresti pana in Prahova.

  RăspundețiȘtergere
 8. O bataie de joc e firma voastra am sunat pentru sa aflu unde este un colet care la ora 9:20 plecase catre destinatie si nici dupa 8 ore nu a mai ajuns cred ca a murit soferul pe drum iar la centrala e bataie de joc astept ca prostul si nu raspunde nimeni

  RăspundețiȘtergere
 9. Se poate sa obtin si eu nr telefon al agentului pe zona Afi Ploiesti, merci.

  RăspundețiȘtergere
 10. ocupate mai sunt liniile voastre....se vede cat de importante sunt apelurile noastre si respectul fata de clienti....nu o sa mai lucrez cu voi sa imi dati voi mie banii de curier....a fost pentru prima si ultima data...de 1 ora stau si ascult muzica voastra de la relatii cu clientii

  RăspundețiȘtergere
 11. Ba idioților dacă trimit un colet cu confirmare de primire mă notificați după 2 săptămâni, iar de atunci zi de zi îmi dați mesaje agasante deja să vin la sediul vostru de la dracu în praznic în afara oraşului să mă anunțați că a ajuns coletul meu.La rahatul vostru de callcenter nu răspunde nici o proastă că e ocupată cu scărpinatul în cur.Nu mai face-ți un ban de la mine,să vă i-a dracu!Dobitocilor

  RăspundețiȘtergere

 
Statistici T5 Real Web director web Certificat Web Anunturi gratuite - Roportal Bloguri, Bloggeri si Cititori