Urgent Cargus Bucuresti

Urgent Cargus Bucuresti, Str. Atomistilor (oras Magurele) - servicii de curierat rapid in municipiul Bucuresti, apartinand companiei Urgent Cargus.
Cargus si Urgent Curier si-au unit fortele incepand cu data de 1 iulie 2014, pentru a oferi cele mai performante servicii si produse clientilor lor. Societatea va ofera servicii de curierat rapid local si national, precum si curierat international.
Adresa punct de lucru:
Str. Atomistilor, nr. 99-115, Oras Magurele, judetul Ilfov
Telefon (apelați
direct, de pe mobil): 021-9330
 Fax: 021-351.02.00
 Pagina web: https://www.urgentcargus.ro/

ORAR:
Luni:
08.00 - 20.00
Marti:
08.00 - 20.00
Miercuri:
08.00 - 20.00
Joi:
08.00 - 20.00
Vineri:
08.00 - 20.00
Sambata:
08.00 - 13.00
Duminica:
inchis
ATENTIE!!! De luni pana vineri, in intervalul 17.00-20.00, si sambata, in intervalul orar 8.00-13.00, se poate efectua numai ridicarea coletelor pentru care s-a primit SMS-ul de confirmare.


• CALCUL TARIFE EXPEDIERI •
Urgent Cargus vine in ajutorul dvs. cu un calculator
de preturi pentru fiecare tip de expediere.
Pentru calcul, ACCESATI pagina URGENT CARGUS


Servicii oferite:
Curierat rapid national, Curierat rapid local, Curierat rapid international, livrare colete
Cuvinte cheie:
Urgent Cargus Bucuresti, curierat rapid, curierat Cargus Bucuresti, curier rapid

9 comentarii:

 1. Anormal sau ??? ....pe un colet de 1 kg au specificat 6 kg si speculind nestiinta mea ca beneficiar miau incasat 45 lei.
  Rusinica....

  RăspundețiȘtergere
 2. De ce nu raspunde nimeni la telefoanele afisate? Pentru cei care nu cred acest lucru, de curiozitate incercati.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. mint cu nerusinare, am primit mesaj cu scuze. precizindu-mi-se ca sunt programatsa primesc coletul pe data de 26-sau 27 .11. iar ei nici nu lucreaza....!! cine-i poate penaliza !??

   Ștergere
 3. Ship & Go Urgent Cargus Cluj un dezastru.Nu recomand aceasta firma.Este inadmisibil ca nici dupa 7 zile sa nu fie livrate 2 colete care se afla in depozitul curierului in Cluj din lipsa de masini.

  RăspundețiȘtergere
 4. neseriozitate, lipsa de promtitudine , exchivari , costuri exagerate si apoi cereti scuze greu de justificat.............!! ........ asta va
  caracterizeaza............!! angajati-va la ce puteti ! nu mai incurcati cientii , luindu-le banii incurcindu-ne programul in asteptarea unor servicii care nu stim cind vor fi onorate..............

  RăspundețiȘtergere
 5. Sunt neseriosi....spune ceva si face altceva.....astepti dupa comanda pana ti se lungesc urechile si daca incerci sa iei legatura cu call center sunt inabordabili, de curiei ce sa zic....sunt flegmatici si neinformati....in ansamblu, o adunatura de incometenti care murdaresc obrazul Emag-ului

  RăspundețiȘtergere
 6. NISTE NESIMTITI,CUM PUTETI JUSTIFICA FAPTUL CA IN DATA DE 21-11-2016 AM DEPUS UN PLIC CU DOCUMENTE CARE TREBUIAU SA AJUNGA LA DESTINATAR IN BUCURESTI, SI CARE NICI PINA AZI 08-12-2016 NU A FOST LIVRAT DESTINATARULUI. LA ZECILE DE TELEFOANE PE CARE LE-AM DAT NU RASPUND, IAR CIND REUSESTI SA INTRI IN CONTACT CU EI INCEP SCUZELE CA AU UN VOLUM MARE DE LUCRU SI O SA LIVREZE PLICUL CIT MAI CURIND . UN SINGUR SMS AU DAT DESTINATARULUI SI DE ATUNCI NIMIC . NICI MACAR NU SUNT CAPABILI SA RETURNEZE PLICUL EXPEDITORULUI.

  RăspundețiȘtergere
 7. An cerc sa sun de doua ore și mă pune an așteptare am trimis un colet de pe data de 14 ian și nici acum nu o ajuns n-ai deunde sa ei informați sa le bag p..A an firma lor din mama lor

  RăspundețiȘtergere
 8. RUSINE SA LE FIE ..NU MAI APELATI LA ACEASTA FIRMA..E NESERIOASA..AM COLET BLOCAT DE O SAPTAMIN A IN DEPOZIT LA TARGOVISTE..

  RăspundețiȘtergere

 
Statistici T5 Real Web director web Certificat Web Anunturi gratuite - Roportal Bloguri, Bloggeri si Cititori